Goedkoopste inboedelverzekering eenvoudig vergelijken

Inboedelverzekering afsluiten – Dekkingen vergeleken

De meeste huishoudens hebben een inboedelverzekering. Dit is maar goed ook. Wat is nu eigenlijk een inboedelverzekering. Dit is de boedel van een huishouden. Hiermee bedoelen wij eigenlijk: een tv, meubels, kleding boeken etc etc. Naast deze is ook alles wat niet nagelvast zit aan het huis verzekerd. Ook bij een inboedelverzekering bestaan er verschillende soorten dekkingen. U moet dan denken aan bijvoorbeeld: een uitgebreide dekking, extra uitgebreide dekking en meest uitgebreide dekking. Door onze unieke samenwerking met verzekeraars kunnen wij u altijd de goedkoopste inboedelverzekering aanbieden.

Uitgebreide dekking.

Onder een uitgebreide dekking vallen de volgende omschreven gebeurtenissen, schade door: brand, waterschade,ontploffing,blikseminslag, diefstal, vandalisme,aanrijding aanvaring,rellen, waterschade door een breuk aquarium, waterschade door een lekkend waterbed, omvallen van bomen, kranen of heistellingen, breuk van spiegels, beroving afpersing met geweld. Uiteraard kunnen er per verzekeraar verschillen ontstaan qua dekkingen. U dient hier altijd goed op te letten.

Uw inboedel verzekeren vanaf slechts € 1,- p/m
Direct berekenen en afsluiten binnen 3 minuten

Extra uitgebreide dekking

Naast de hierboven omschreven voorvallen zijn ook schades verzekerd door bijvoorbeeld: schroei, zeng, smelt, schade ontstaan neerslag die via de openbare weg of begane grond binnenkomt. Schade aan uw koelkast of vriezer vanwege het uitvallen van de stroom. Eventueel hak en breekwerk dat uitgevoerd moet worden om een defect in een waterleiding op te sporen. En als laatste valt diefstal op poging van tuinmeubilair of tuingereedschappen dat zich in de tuin of op het balkon bevind.

De meest uitgebreide dekking

Via deze variant bent u eigenlijk verzekerd tegen alle onheilen. Dat wil zeggen dat alleen uitzonderingen niet verzekerd zijn. U moet deze uitzonderingen altijd goed doornemen. Een veel voorkomende uitsluiting is schade veroorzaakt is door huisdieren.

Vaak zijn onder de inboedelverzekering ook expertisekosten en bereddingskosten verzekerd. Onder de bereddingskosten vallen kosten die nodig zijn om de schade te beperken.

Glasschade

Het is onder bepaalde voorwaarden mogelijk om glasschade mee te verzekeren onder uw inboedelverzekering. Voor de meeste eigenaren van een huis is het vaak veel goedkoper om glas mee te verzekeren op de opstalverzekering.

 


U dient alle waarde bij elkaar op te tellen. Indien dit vrij lastig gaat worden dan kunt u ook een inboedelwaardemeter invullen. Middels dit formulier wordt de waarde van uw inboedel vastgesteld.
Op dit moment is dat maximaal 12 maanden. Er zouden nog oude contracten aanwezig kunnen zijn. Deze kennen een looptijd van 5 of soms wel 10 jaar.
De keuken valt niet onder uw inboedelverzekering. Deze valt juist onder de opstalverzekering.
Als u een verhuizing wilt doorgeven voor de inboedelverzekering, dan kunt u het beste dit per post of per email doen.
Als u gaat samenwonen kunt u inderdaad, een van de twee lopende inboedelverzekeringen opzeggen.
Ja deze is bij een verhuizing verzekerd. Bij de meeste verzekeraars kunt u maximaal 3 maanden op 2 adressen verzekerd zijn.
Huurdersbelang houdt in dat u in een huurwoning, woningverbeteringen heeft uitgevoerd. Bijvoorbeeld zelf een nieuwe badkamer of keuken laten plaatsen.
Na het berekenen en vergelijken kunt u direct de verzekering aanvragen. U kunt binnen 5 minuten verzekerd zijn.

Hoe werkt het ?

  • Algolweg 15
    3821 BG Amersfoort
  • 0418 - 638 126