Goedkoopste caravanverzekering eenvoudig vergelijken

Caravanverzekering berekenen – premies vergelijken

De caravan is in Nederland razend populair. Op dit moment zijn er nog nooit zoveel caravans geweest in Nederland als op dit moment. Een caravan is een kortbaar bezit. Wij raden het daarom ook aan om deze goed te verzekeren. Er zijn een aantal mogelijkheden voor uw caravanverzekering om af te sluiten. Deze nemen wij door in onze berekeningsmodule.

Belangrijk is om te weten dat wanneer uw caravan gekoppeld is aan uw auto. Op dat moment valt de wettelijke aansprakelijkheid van de caravan onder uw autoverzekering. Wanneer de caravan losgekoppeld is dat vervalt dit ook weer. U dient dus zelf een verzekering af te sluiten ter aanvulling voor uw caravanverzekering.

U dient bepaalde keuzes te maken zoals wel of geen dekking bij hagelschade. Wilt u de inboedel wel of niet mee verzekeren. Dit zelfde geldt voor de voorluifel. Bij nieuwe caravans kunt u de keuze maken tussen 1 , 3 of vijf jaar nieuwwaarde garantie.

Wij zorgen ervoor dat u de beste dekkingen aangeboden krijgt tegen de laagste premie. U kunt zelf bepalen wat wel en wat u niet verzekerd wilt hebben. Vervolgens zullen wij voor u de beste aanbieders zoeken. U kunt uw caravan bij ons binnen 5 minuten verzekerd hebben.

Het is belangrijk om een goede verzekering voor uw caravan te hebben , of u nu op vakantie bent of de caravan staat in de stalling. Een goede verzekering is een prettig gevoel.

Uw caravan verzekeren vanaf slechts € 1,- p/m
Direct berekenen en afsluiten binnen 3 minuten

U kan de caravanverzekering op elk gewenste manier betalen. Zo kunt u deze per maand , kwartaal, per half jaar of per jaar betalen.  De mogelijkheid is om dit per automatische incasso of per acceptgiro te doen. U dient er rekening mee te houden dat maand en kwartaal incasso’s altijd via een automatische incasso verlopen.

Heeft u schade tijdens uw vakantie. Dan kunt u direct contact met ons kantoor opnemen voor het afwikkelen van de schade. Lukt dit niet dan kunt u altijd de alarmcentrale bereiken. Het is dus van groot belang om de polisdocumenten mee te nemen of op een andere manier bereikbaar te hebben.

Wilt u telefonische hulp hebben bij het afsluiten van de caravanverzekering of heeft u andere vragen met betrekking tot de caravanverzekering neem dan direct telefonisch contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag direct te woord.

 


Wanneer er na levering van de auto, nog aanvullende zaken worden aangebracht dan vallen deze onder de accessoires. Deze dienen dan wel buiten de standaarduitrusting van de auto te vallen. U moet dan denken aan: mobiele telefoon, alarm of navigatie.
Deze regeling bepaald uw korting. Als u schadevrij rijdt dan ontvangt u extra korting. Maakt u schade dan valt u terug in korting. Maakt u geen schade dan gaat u goedkoper rijden. Maakt u wel schade dan gaat de premie onhoog.
Wanneer u het voertuig verkocht heeft, kunt u een vrijwaring naar ons opsturen. Indien dit niet het geval is, kunt u altijd de verzekering opzeggen. Dit kan elke dag, maar u dient er wel rekening mee te houden dat er altijd 1 maand opzegtermijn wordt gehanteerd.
Op dat moment hoeft u zich geen zorgen maken. Afhankelijk van de dekking gaan wij de schade voor u verhalen. Als u schade heeft dan dan z.s.m. contact met ons op. Dan kunnen wij u hier verder meehelpen.
Dit kan u inderdaad voordeel opleveren. De gedachte hierachter moet u zoeken bij de schadevrije jaren. Deze blijven bij het schorsen van de verzekering namelijk 3 jaar geldig. Bij een beëindigde verzekering is dit maar 1 jaar.
Wanneer u schade heeft dient u zo snel mogelijk de verzekeraar hier over in te lichten. Daarnaast is het belangrijk om een schadeformulier in te vullen met de tegenpartij.
Nee, u mag zelf bepalen of u deze per maand, kwartaal, half jaar of per jaar wilt betalen.
Dit heeft te maken dat elke aanbieder zijn eigen brutopremies heeft. Daarnaast spelen de b/m kortingen ook een rol. Hierdoor ontstaan er verschillende soorten tarieven.

Hoe werkt het ?

  • Algolweg 15
    3821 BG Amersfoort
  • 0418 - 638 126