Goedkoopste camperverzekering eenvoudig vergelijken

Camperverzekering berekenen – premies vergelijken

Wanneer u eigenaar bent van een camper, dan moet u deze auto altijd minimaal WA verzekeren ook al gaat u maar een paar keer per jaar op vakantie. Een kampeerauto is vaak een kostbaar bezit. Het is daarom ook aan te raden de auto goed te verzekeren. Wanneer de kampeerauto verzekerd is ontvangt u altijd een “groene “ kaart. Dit bewijs kunt u gebruiken in het buitenland als zijnde verzekeringsbewijs. Wanneer u op vakantie gaat dient u dit bewijs altijd mee te nemen.

 Oorzaak schade  WA  WA + beperkte casco  WA + volledige casco
Botsing / aanrijding  Gedekt Gedekt Gedekt
Brand, explosie en blikseminslag Niet gedekt Gedekt Gedekt
 Diefstal Niet gedekt Gedekt Gedekt
 Sterretje in voorruit of ruitbreuk Niet gedekt Gedekt Gedekt
 Botsingen met dieren Niet gedekt Gedekt Gedekt
 Storm en ander natuurgeweld Niet gedekt Gedekt  Gedekt
 Eenzijdige ongevallen Niet gedekt Niet gedekt Gedekt

 

Uw camper verzekeren vanaf slechts € 1,- p/m
Direct berekenen en afsluiten binnen 3 minuten

De kampeerauto is op een aantal manieren te verzekeren. Net als bij een personenauto kunt u kiezen voor de WA , WA+ en de all risk dekking. Als u kiest voor een WA dekking dan bent u alleen verzekerd voor schade die u toebrengt met uw kampeerauto aan andere weggebruikers.

Als u liever uitgebreider verzekerd wilt zijn dan kunt u kiezen voor de WA + dekking. U bent naast de WA dekking nu ook verzekerd voor schade die ontstaan is door: brand, stormschade, poging tot diefstal , diefstal van uw kampeerauto, ruitschade.

Wilt u de kampeerauto het meest uitgebreid verzekeren dan is de all risk dekking daar prima geschikt voor. Deze dekking is de meest uitgebreide dekking die mogelijk is om af te sluiten. Wanneer u deze dekking afsluit dan bent u verzekerd voor zowel schade aan uw eigen voertuig veroorzaakt door u zelf, als schade veroorzaakt door u aan andere weggebruikers.

Als er sprake is van een casco dekking, dan dient u er wel rekening mee te houden dat er 9 van de 10 sprake kan zijn van een eigen risico. Dit kan variëren van € 100,- tot en met € 250,-. Tijdens het berekenen van de premie kunt u zien welke verzekeraar , welk eigen risico hanteert.

U kunt de camperverzekering op verschillende manieren betalen. U kunt de verzekering per maand / kwartaal / half jaar of per jaar betalen. Daarnaast is de kampeerautoverzekering / camperverzekering uit te breiden met verschillende aanvullende verzekeringen. U onze berekeningsmodule kunt u een keuze maken tussen deze aanvullende verzekeringen.

De kampeerauto is bij ons binnen 5 minuten te verzekeren. Het enige wat u hoeft te doen is uw persoonlijke gegevens in te vullen en u kunt verzekerd op weg. Heeft u vragen of twijfelt u ergens over neem dan contact met ons op.

 


Wanneer er na levering van de auto, nog aanvullende zaken worden aangebracht dan vallen deze onder de accessoires. Deze dienen dan wel buiten de standaarduitrusting van de auto te vallen. U moet dan denken aan: mobiele telefoon, alarm of navigatie.
Deze regeling bepaald uw korting. Als u schadevrij rijdt dan ontvangt u extra korting. Maakt u schade dan valt u terug in korting. Maakt u geen schade dan gaat u goedkoper rijden. Maakt u wel schade dan gaat de premie onhoog.
Wanneer u het voertuig verkocht heeft, kunt u een vrijwaring naar ons opsturen. Indien dit niet het geval is, kunt u altijd de verzekering opzeggen. Dit kan elke dag, maar u dient er wel rekening mee te houden dat er altijd 1 maand opzegtermijn wordt gehanteerd.
Op dat moment hoeft u zich geen zorgen maken. Afhankelijk van de dekking gaan wij de schade voor u verhalen. Als u schade heeft dan dan z.s.m. contact met ons op. Dan kunnen wij u hier verder meehelpen.
Dit kan u inderdaad voordeel opleveren. De gedachte hierachter moet u zoeken bij de schadevrije jaren. Deze blijven bij het schorsen van de verzekering namelijk 3 jaar geldig. Bij een beëindigde verzekering is dit maar 1 jaar.
Wanneer u schade heeft dient u zo snel mogelijk de verzekeraar hier over in te lichten. Daarnaast is het belangrijk om een schadeformulier in te vullen met de tegenpartij.
Nee, u mag zelf bepalen of u deze per maand, kwartaal, half jaar of per jaar wilt betalen.
Dit heeft te maken dat elke aanbieder zijn eigen brutopremies heeft. Daarnaast spelen de b/m kortingen ook een rol. Hierdoor ontstaan er verschillende soorten tarieven.

Hoe werkt het ?

  • Algolweg 15
    3821 BG Amersfoort
  • 0418 - 638 126